Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Νεα

Επισκεφθείτε τη @STOP στις προσεχείς εκθέσεις

Επισκεφθείτε τη @STOP στις προσεχείς εκθέσεις
Νέα χρονιά, νέες ευκαιρίες για networking και συνεργασίες!
Επισκεφθείτε μας στις προσεχείς ναυτιλιακές εκθέσεις, ενημερωθείτε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και κυρίως για τη δέσμευσή μας να προάγουμε την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.

 
Posidonia - 1-5 June, Athens
Η Stop δεν θα μπορούσε να λείπει από το σημαντικότερο ραντεβού της με τον κόσμο της ναυτιλίας. Για 11η συνεχή χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία για συναντήσεις με φίλους και νέες συνεργασίες.
Αρ. περιπτέρου: 2215 - Hall 2

SMM - 8-11 September, Hamburg
Σε συνεργασία με τη WIMA, η STOP θα παρευρεθεί στην SMM. Βρείτε μας στο Greek Pavillion και ανακαλύψτε νέους και καινοτόμους δρόμους στην προσωπική ασφάλεια στην εργασία!

IMPA - 15-16 September, London
London calling and STOP is definitely listening! Επισκεφθείτε το περίπτερό μας στο QEII Exhibition centre και μείνετε συντονισμένοι με όλα τα νέα στον κόσμο της ασφάλειας!
Αρ. περιπτέρου: 20

MTB Marine Europe - 14-17 October, Rhodes
Το ετήσιο ραντεβού μας είναι προγραμματισμένο στο γραφικό νησί της Ρόδου! Είκοσι ενδιαφέρουσες συναντήσεις, πολύ περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας. Η Stop θα είναι εκεί!

Ακολουθήστε μας σε Linkedin, Facebook, Instagram και Youtube και μείνετε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν στη STOP και στο χώρο της ασφάλειας!