Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Νεα

Ψάχνεις εργασία; Ζητάμε Χειριστή Θερμομεταφοράς Λογοτύπου σε πρέσα

Ψάχνεις εργασία; Ζητάμε Χειριστή Θερμομεταφοράς Λογοτύπου σε πρέσα

Στην STOP AEBE (www.stop.gr), εξειδικευόμαστε για πάνω από 40 έτη στα Μέσα Ατομικής Προστασίας  (ΜΑΠ). Κατέχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά των ΜΑΠ, με κεντρικά γραφεία στον Πειραιά, υποκατάστημα στην Ολλανδία και διεθνή εμπορική δραστηριότητα. Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης μας αναζητούμε άμεσα
 

Χειριστή Θερμομεταφοράς Λογοτύπου σε Πρέσα
Heat Transfer Operator (ΗΤΟ)
 
Κύριος ρόλος του εργαζόμενου είναι η μεταφορά λογοτύπου σε ρουχισμό ή άλλο κατάλληλο είδος χρησιμοποιώντας το μηχάνημα της Πρέσας ή την Καπελιέρα έτσι ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό σε ποιότητα και ποσότητα τύπωμα. Επιπροσθέτως, πραγματοποιεί εργασίες στο λογισμικό σύστημα που είναι απαραίτητες για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.
 
Η εταιρία μας προσφέρει εισαγωγική και συνεχής εκπαίδευση έτσι ώστε ο υποψήφιος να προσαρμοστεί πλήρως στο εργασιακό περιβάλλον και την ανάληψη καθηκόντων.Για την κάλυψη της θέσης αυτής αναζητούμε υποψηφίους οι οποίοι:

  • Δίνουν προσοχή στην λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουν την ποιότητα της εργασίας τους.
  • Διαχειρίζονται αποδοτικά τον όγκο και τον χρόνο επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία.
  • Είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε έντονη χειρωνακτική εργασία.
  • Έχουν διάθεση να αναπτύσσουν διαρκώς τις γνώσεις τους.
  • Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα και την οργάνωση.
  • Γνωρίζουν βασικό χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και MS Office. Θα συνεκτιμηθεί η γνώση προγραμμάτων ERP, CRM και WMS.
  • Μπορούν να επικοινωνήσουν στην Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης B1.

Προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει η ηθική, η  υγιεινή, η ασφάλεια και η περιβαλλοντική ευθύνη.
Μέρος της κουλτούρας μας αποτελεί η παροχή σε όλους τους εργαζομένους μας ευκαιριών διαρκούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης, πλάνου ομαδικής ασφάλισης καθώς και άνετων, τελευταίας τεχνολογίας προσωπικών και κοινόχρηστων χώρων εργασίας, που συμβάλλουν σε ένα ευχάριστο εργασιακό κλίμα.Η STOP είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών απασχόλησης, χειρίζεται όλα τα Βιογραφικά Σημειώματα με απόλυτη εχεμύθεια και σέβεται τον Γενικό Κανονισμών Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
 
Θα χαρούμε να λάβουμε το Βιογραφικό σας  Σημείωμα στα Αγγλικά έως την Κυριακή 21/4/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@stop.gr  αναφέροντας τον κωδικό θέσης ΗΤΟ_KA/042019.