Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Νεα

We are hiring - Heat Transfer Operator

We are hiring - Heat Transfer Operator

Στην STOP AEBE (www.stop.gr), εξειδικευόμαστε για πάνω από 40 έτη στα Μέσα Ατομικής Προστασίας  (ΜΑΠ). Κατέχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά των ΜΑΠ, με κεντρικά γραφεία στον Πειραιά και υποκατάστημα στο Ρότερνταμ ενώ ταυτόχρονα έχουμε διεθνή εμπορική δραστηριότητα. Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης μας αναζητούμε άμεσα:
 

Heat Transfer Operator
(Χειριστή Θερμομεταφοράς Λογοτύπου)

 
Κύριος ρόλος του Heat Transfer Operator είναι η μεταφορά λογοτύπου σε ρουχισμό ή άλλο κατάλληλο είδος χρησιμοποιώντας το μηχάνημα της Πρέσας ή την Καπελιέρα έτσι ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό σε ποιότητα και ποσότητα τύπωμα. Επιπροσθέτως, πραγματοποιεί εργασίες στο λογισμικό σύστημα που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε περιόδους αυξημένης εργασίας ή απουσίας συναδέλφου μπορεί να αναλάβει την εργασία θερμικής εκτύπωσης λογοτύπων καθώς και εργασίες κεντήματος.

Θα επιλέξουμε εκείνο τον υποψήφιο που:

 • Είναι λεπτομερής, διασφαλίζει την ποιότητα της εργασίας του, έχει διάθεση εξυπηρέτησης και μπορεί να διαχειριστεί αποδοτικά τον όγκο και τον χρόνο επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία.
 • Είναι σχολαστικός με την καθαριότητα και την οργάνωση.
 • Έχει διάθεση να αναπτύσσει διαρκώς τις γνώσεις του.
 • Γνωρίζει τον χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και MS Office (Word, Excel, Outlook). Θα συνεκτιμηθεί η γνώση προγραμμάτων ERP, CRM και WMS.
 • Μπορεί να επικοινωνήσει στην Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης B1.

Η αντίστοιχη εμπειρία σε χειρισμό πρέσας θερμομεταφοράς ή μηχανής κεντήματος δεν είναι απαραίτητη. Η εταιρία μας προσφέρει εισαγωγική εκπαίδευση που επαρκεί στην ανάληψη των παρακάτω καθηκόντων.


                        


Κύρια Καθήκοντα:
 
 • Έλεγχος και προτεραιοποίηση παραγγελιών για τύπωμα με θερμομεταφορά.
 • Διεκπεραίωση εργασιών  τυπώματος σε πρέσα.
 • Ενδοδιακίνηση παραγγελίας.
 
Επιπρόσθετα Καθήκοντα:
 
 • Έλεγχος και προτεραιοποίηση παραγγελιών για κέντημα και θερμικής εκτύπωσης βινυλίου.
 • Διεκπεραίωση εργασιών  κεντήματος και θερμικής εκτύπωσης βινυλίου.
 • Ενδοδιακίνηση παραγγελίας

 


Προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει η ηθική, η  υγιεινή και η ασφάλεια και η περιβαλλοντική ευθύνη.
Μέρος της κουλτούρας μας αποτελεί η παροχή σε όλους τους εργαζομένους μας ευκαιριών διαρκούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης, πλάνου ομαδικής ασφάλισης καθώς και άνετων και τελευταίας τεχνολογίας προσωπικών και κοινόχρηστων χώρων εργασίας που συμβάλλουν σε ένα ευχάριστο εργασιακό κλίμα.
 
Η STOP είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών απασχόλησης, χειρίζεται όλα τα Βιογραφικά Σημειώματα με απόλυτη εχεμύθεια και σέβεται τον Γενικό Κανονισμών Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
 
Θα χαρούμε να λάβουμε το Βιογραφικό σας  Σημείωμα στα Αγγλικά έως την Παρασκευή 7/12/2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@stop.gr  αναφέροντας τον κωδικό θέσης ΗΤΟ/112018.