Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Σύμβουλος πωλήσεων λιανικής - Πειραιάς

(Πωλητής -τρια Καταστήματος Λιανικής - Πειραιάς)


  Ο κύριος ρόλος του Συμβούλου Πωλήσεων Λιανικής είναι να δημιουργήσει επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με το ήδη υπάρχον πελατολόγιο του καταστήματος καθώς και το δυνητικό. Οι σχέσεις αυτές θα πρέπει να αναπτύσσονται διαρκώς με σκοπό την συνεχή ικανοποίηση των πελατών και την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

 

Θα λάβουμε υπόψη τον εξωστρεφή υποψήφιο ο οποίος:
 

  • Έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην Λιανική πώληση (1-5 έτη).
  • Εξυπηρετεί αποτελεσματικά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών, ανταποκρίνεται στους προβληματισμούς τους και προσφέρει εναλλακτικές και πολλαπλές λύσεις πώλησης
  • Κατέχει εξαιρετικές λεκτικές και προφορικές επικοινωνιακές ικανότητες που συνδυάζονται με ικανότητες προσεκτικής ακρόασης
  • Διαχειρίζεται τον χρόνο του και τον όγκο εργασίας επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία
  • Έχει ενδιαφέρον και κίνητρο για συνεχή εκπαίδευση στοχεύοντας στην προσωπική του εξέλιξη και στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων
  • Έχει καλή γνώση Αγγλικών (επίπεδο Β1, γραπτός και προφορικός λόγος)
  • Χειρίζεται πολύ καλά το MS Office και Internet
  • Μπορεί να εργαστεί σε κυλιόμενο πενθήμερο ωράριο (πρωινές και απογευματινές ώρες, από Δευτέρα έως Σάββατο)


Η εργασία απαιτεί τη μεταφορά προϊόντων με κάποιο βάρος για τον ανεφοδιασμό των προϊόντων καθώς επίσης και πολύωρη ορθοστασία.

  

Στη STOP (www.stop.gr), εξειδικευόμαστε για περισσότερα από 40 χρόνια στα Μέσα Ατομικής Προστασίας  (ΜΑΠ). Κατέχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά των ΜΑΠ, με κεντρικά γραφεία στον Πειραιά, υποκατάστημα στο Ρότερνταμ και διανομείς στη Σιγκαπούρη, Μανίλα, ΗΑΕ, Νιγηρία και Κύπρο.

Έχουμε ύψιστο σεβασμό προς τους τρέχοντες και μελλοντικούς εργαζομένους μας οικοδομώντας σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, υποστήριξη, ειλικρίνεια και ασφάλεια, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης.

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε για μια εταιρεία που ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους, δίνει προσοχή στην ευημερία τους (συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος ζωής και υγείας, εγκαταστάσεων τελευταίας τεχνολογίας και ευέλικτων μορφών απασχόλησης) και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων, των γνώσεων και των ικανοτήτων τους, 
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ!

Η STOP είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών απασχόλησης, χειρίζεται όλα τα Βιογραφικά Σημειώματα με απόλυτη εχεμύθεια και σέβεται τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 Θα χαρούμε να λάβουμε το Βιογραφικό σας  Σημείωμα έως τις 29/ 2/ 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@stop.gr  αναφέροντας τον κωδικό θέσης RSA_PIR/112019.